Dakwerken Dakwerken icoon

Ben je op zoek naar een ervaren dakwerker in jouw regio? Eco-Projects heeft een jarenlange ervaring in dakwerken. Je kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan verschillende services.

Isoleren van daken

Het isoleren van daken is een van onze expertises. Door goed te isoleren bespaar je een heleboel geld uit op je energiefactuur.

Dakisolatie glaswol

Herstellen van daken

Heb je schade ontdekt aan je dak of regent het binnen op zolder? Eco-Project komt bij je langs om de schade op te meten en te herstellen.

waarom dakisolatie plaatsen

Platte daken en hellende daken

Ongeacht de bouwstructuur van je dak, je kunt altijd bij ons terecht voor al je dakwerken. We hebben ervaring met de plaatsing, herstelling en renovatie van platte en hellende daken.

Dak reparatie - dakwerken

Herstellen van dakgoten

Een lekkende dakgoot zorgt vaak voor grotere problemen doordat het water niet op de juiste manier wordt afgevoerd. Je kiest er best voor om een lekkende dakgoot spoedig te herstellen om waterschade te vermijden.

Dakgoot herstellen of vervangen

Lichtkoepels en dakramen plaatsen

De plaatsing van een dakraam of lichtkoepel is de ideale manier om een duistere kamer nieuw leven in te blazen. Een dakraam zorgt voor de nodige lichtinval en maakt het mogelijk om de kamer te verluchten. Vergroot je leefruimte op zolder met een Velux dakraam.

Velux dakraam

Ecopanelen plaatsen

Ecopanelen zijn de ideale manier om op budgetvriendelijke wijze een dak te bedekken. Deze geïsoleerde dakpanelen kunnen snel geplaatst worden en zorgen voor een degelijke en langdurige oplossing.

Energie opwekken op je dak

Wil je niet alleen herstellingswerken laten uitvoeren, maar ook meteen jouw dak laten opbrengen? Door zonnepanelen te installeren op je dak wek je zelf je eigen stroom op. Zonnepanelen zijn een meerwaarde voor iedere woning!

Hoe werken zonnepanelen?

Doe beroep op een expert in dakwerken!

Op zoek naar een ervaren vakman voor dakwerken? Eco-Projects heeft de ervaring die je zoekt. Door gebruik te maken van de expertise van een dakwerker met ervaring weet je zeker dat je nog lang plezier hebt van je herstelde dak en je nieuwe dakramen! Neem vandaag nog contact met ons op. We geven je graag wat meer informatie over de mogelijkheden!

Doe nu je prijs aanvraag

Contacteer ons