Dak herstellen

Heb je schade ontdekt aan je dak? Lekt er water binnen op de zolder of sijpelt er vocht tussen de spouwmuren? Hoog tijd om je dak te herstellen. Doe beroep op de expertise van een ervaren professional voor al je dak herstellingen en reparaties.

Doe beroep op een expert om je dak te herstellen

Schade aan een dak herstellen is geen sinecure. Meestal is het probleem niet zo eenvoudig als het eruit ziet. Als beginnende klusser is de kans groot dat je de schade erger maakt door er aan te knutselen. Daarom doe je best beroep op de expertise van een vakman met ervaring in dakwerken.

Eco-Project: expert in dak herstellingen

Wij komen graag bij je langs om de huidige toestand van je dak te bekijken. Tijdens ons bezoek onderwerpen we jouw dak aan een grondig onderzoek om de schade op te sporen en te analyseren. We kunnen meestal snel inschatten of het om een lokaal probleem gaat, zoals een kapotte dakpan, of er een groter onderliggend probleem is, zoals schade aan de structuur van het dak.

VERVANGEN VAN DAKPANNEN

Wanneer er enkel een schade bestaat aan één of meer van de dakpannen, is het probleem vaak erg snel verholpen. We vervangen de pannen en zorgen ervoor dat jouw dak er weer als nieuw uit ziet.

Dakpannen herstellen

HERSTELLEN VAN SCHADE AAN HET DAK

Vaak is het probleem iets groter dan het herstellen van één dakpan. Na onze analyse van het dak, kunnen we je vrij snel informeren over de herstellingswerken die nodig zijn om jouw dak weer in topstaat te krijgen.

Herstellen dak na schade

GEDEELTELIJKE RENOVATIE

In sommige gevallen is de schade aan het dak ontstaan door slijtage of ouderdom van de verschillende onderdelen. In dat geval is een gedeeltelijke dakrenovatie aan de orde. We brengen je op de hoogte van de huidige toestand van je dak en informeren je over de mogelijkheden om het dak te herstellen.

Dak reparatie - dakwerken

TOTAALRENOVATIE VAN DAKEN

De totaalrenovatie van een dak is een klus die wat meer tijd vraagt. Bij een totaalrenovatie van het dak wordt de complete structuur vervangen. Nadat we deze dak herstelling hebben uitgevoerd, kan je ervan uit gaan dat jouw dak er weer vele jaren tegen kan!

waarom dakisolatie plaatsen

Op zoek naar een professional om je dak te herstellen?

Ben je op zoek naar een ervaren professional in je buurt om je dak te herstellen? Eco-project is de vakman die je nodig hebt. Wij hebben een jarenlange ervaring in het herstellen van daken, het herstellen van dakgoten en andere verfraaiingswerken aan daken. Ook voor het plaatsen van dakramen kan je bij ons terecht.

Doe nu je prijs aanvraag

Contacteer ons