Ecopanelen

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke en ecologische oplossing om een dak te bedekken? Ecopanelen worden veelal gebruikt voor het bedekken van daken in loodsen of opslagruimtes. Met dit type dakbedekking geniet je van een hoge isolatiewaarde voor een uitstekende prijs!

Wat zijn ecopanelen?

Ecopanelen zijn geïsoleerde panelen die rechtstreeks op het dak geplaatst kunnen worden. Dit type dakpanelen zijn bijzonder budgetvriendelijk, maar ze zijn ook ecologisch verantwoord! Door gebruik te maken van dit type dakpanelen, zorg je voor een snelle oplossing op gebied van dakbedekking. Bovendien hoef je nadien niet meer te isoleren, want de eco dakpanelen zijn uitgerust met een hoogwaardige isolatielaag en dampscherm.

Enkele goede redenen op ecopanelen te plaatsen op het dak

Steeds meer mensen kiezen voor een dakbedekking met ecopanelen. Dankzij de vele voordelen, hoef je niet in te boeten op kwaliteit wanneer je kiest voor dit type dakbedekking. De panelen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Bovendien zorgen ze voor een thermische en akoestische isolatie.

  • Ruime keuze in kleuren en afwerking
  • Verschillende diktes en isolatiewaarden
  • Akoestische en thermische isolatie
  • Budgetvriendelijke oplossing
  • Snelle installatie
  • Lichtgewicht dakbedekking

Kies voor kwalitatieve ecopanelen

Eco-Projects werkt samen met fabrikanten van hoogwaardige ecopanelen. We gebruiken enkel geïsoleerde sandwichpanelen van betrouwbare producenten. Op die manier kunnen we garanderen dat je nog vele jaren plezier beleeft aan je nieuwe dakpanelen!

Op zoek naar een ervaren dakwerker?

Ecopanelen plaatsen op het dak is een klus die je best overlaat aan een ervaren dakwerker. Eco-Projects heeft ervaring met allerlei dakwerken. Ook het installeren van kwalitatief hoogstaande dakpanelen behoort tot onze expertise. Je kunt bij ons dan ook terecht voor het herstellen van je dak of de reparatie van dakgoten. Wil je meteen een dakraam of lichtkoepel laten plaatsen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beschikken over de ervaring die je zoekt!

Doe nu je prijs aanvraag

Contacteer ons