Gespecialiseerd in fotovoltaïsche zonnepanelen

Eco-Project Crabbe-Beulens is de start-up van 2 jeugdvrienden met een gezamenlijke passie: ecologie en duurzaamheid. Dat kan je alvast horen in de naam van ons bedrijf! We zijn gespecialiseerd in duurzame energie en dat uit zich op verschillende vlakken.

Foto 3

Eco-Project: wie zijn wij?

Eco-Project werd in 2016 opgericht door zaakvoerders Reinout en David. Sinds 2006 werken we samen aan het uitbouwen van onze zaak, maar onze passie begon al vroeger.

Reinout is gebeten door techniek en is al meer dan 25 jaar verantwoordelijk voor de service binnen Elektro Crabbe-Spinoy. Hij volgde opleidingen over elektriciteit en hernieuwbare energie. Nadat hij verschillende opleidingen succesvol afrondde, behaalde hij het Rescert certificaat. Hij is dus een door de overheid erkend installateur.

David is al sinds 2007 actief in de verkoop en plaatsing van zonnepanelen. Na meer dan 6.000 succesvolle installaties mag hij zichzelf ondertussen een ervaren vakman noemen. Ook dakwerken behoren tot zijn interessegebied. Die passie kreeg hij van thuis uit mee. Als zoon van een dakwerker leerde hij van jongs af aan de kneepjes van het vak.

Reinout en David zijn jeugdvrienden die destijds samen hun scoutsjaren spendeerden. Hun voorliefde voor duurzame energie bracht de heren weer samen en ze besloten om samen hun schouders onder een nieuw project te zetten: Eco-Project.

Zaakvoerders
Een correcte begeleiding

Een correcte begeleiding

Van A tot Z begeleiden wij in uw project. Wij maken altijd tijd voor een plaatsbezoek zodat alles met u in detail kan besproken worden. Ieder dak is immers anders qua oriëntatie, type en vorm. Zo kunnen wij u de meest optimale oplossing aanbieden.

 

 

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Al onze dakwerkers en elektriciens zijn van in de regio en hebben minimum 5 jaar ervaring bij het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen. Zij kennen elk type dakstructuur en kennen telkens de meest optimale werkwijze voor uw dak.

 

   Een gegarandeerde dienst na verkoop

Een gegarandeerde dienst na verkoop

Wij hebben een eigen servicedienst voor herstellingen en problemen. Alles wordt door ons intern beheerd.

 

 

Enkel kwaliteit

Enkel kwaliteit

Al onze zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit en gekeurd volgens de strengste standaarden. Wij werken nooit met minderwaardig materiaal om u de langste levensduur van de installatie te kunnen garanderen.

Jan GoossensJan Goossens
13:45 28 Sep 22
Excellente service!Panelen (16 stuks) en batterij werden op twee dagen geplaatst (op leien dak) door zeer professionele vakmensen. Ook alle documenten waren in orde voor keuring en subsidie aanvraag. Zeer vlotte samenwerking.
Sebastiaan BruyneelSebastiaan Bruyneel
10:16 30 Mar 22
Afspraken 100% nagekomen; duidelijke offerte. Administratie snel en correct afgehandeld zodat we tijdig de premies konden aanvragen. Bedankt!
Pieter AertsPieter Aerts
19:41 05 Mar 22
-Reeds bij de voorbereiding van de werking was er voldoende en correcte informatie over installatie en uitvoering van de werken.-De basisuitvoering namelijk plaatsing van rails en panelen op het dak werd professioneel en deskundig uitgevoerd (iets waar ik op voorhand een beetje ongerust over was maar dat achteraf heel vlot ging, mede door de gedegen aanpak van betrokken dakwerker).-Ook de installatie zelf werd degelijk en net uitgevoerd. Het gaat hier meerbepaald om de plaatsing van de leidingen op de buitenmuur, het boren van gaten en de plaatsing van onderdelen zoals omvormer, schakelkast en batterijen).
Gust MatthysGust Matthys
08:04 03 Mar 22
Over Eco-Project valt niets slecht te zeggen:— Ze werken snel en stipt (op slechts 4u werd en hele installatie met 10 panelen geplaatst)— Ze werken proper (enkel eens binnen moeten dwijlen na plaatsing)— Ze zijn vriendelijk en erg behulpzaam (bekwame project managers en plaatsers)— Ze hebben goeie naverkoop (een jaar na plaatsing prima geholpen met een probleem)— Ze zijn erg scherp van prijs (vergeleken met 5andere offertes)— Ze bieden hoge kwaliteit aan (niet persé duurste/beste panelen op de markt maar voor ons gebruik zeker en vast de beste keuze!)Ik heb lang nagedacht om iets te zoeken wat beter kon, maar kon niets vinden. Doe zo voort!
Nancy NoteleNancy Notele
17:35 11 Jan 22
Van bij onze eerste afspraak was al duidelijk dat we met dit bedrijf verder zouden samenwerken wat betreft het plaatsen van zonnepanelen in combinatie met thuisbatterij. Wij kregen een zeer duidelijke uitleg over de gebruikte apparatuur en er werd voor ons berekend welk pakket het best haalbare was. ( we kozen voor een goeie 5000 kwp voor de zonnepanelen en 7,2 kw voor de thuisbatterij. We gingen onmiddellijk akkoord met de offerte en de werken werden nadien zeer correct uitgevoerd. Steeds bijgestaan door Tibo die na de werken ook nog eenszorgde voor een snelle controle van de installatie en het aanvragen van de nodige premies. Van service gesproken. Voor ons alvast heel wat tijd gespaard. Wat ons betreft is Eco-project een echte aanrader. Een dikke Merci aan Tibo en het volledige team.
js_loader

Duurzame energie: zonnepanelen

Eco-Project is gespecialiseerd in fotovoltaïsche zonnepanelen. Maar daar is lang niet alles mee gezegd! Dankzij hun diepgaande interesse in duurzame energie, schoolden de zaakvoerders van Eco-Project zich bij in de verschillende disciplines en technieken die bijdragen tot een optimaal gebruik van zonne-energie. Niet alleen de plaatsing van zonnepanelen, maar ook het optimaal gebruik van deze energie behoort tot hun expertise.

Contacteer ons

052 89 50 88