Gespecialiseerd in fotovoltaïsche zonnepanelen

Eco-Project Crabbe-Beulens is de start-up van 2 jeugdvrienden met een gezamenlijke passie: ecologie en duurzaamheid. Dat kan je alvast horen in de naam van ons bedrijf! We zijn gespecialiseerd in duurzame energie en dat uit zich op verschillende vlakken.

Duurzame energie: zonnepanelen

Eco-Project is gespecialiseerd in fotovoltaïsche zonnepanelen. Maar daar is lang niet alles mee gezegd! Dankzij hun diepgaande interesse in duurzame energie, schoolden de zaakvoerders van Eco-Project zich bij in de verschillende disciplines en technieken die bijdragen tot een optimaal gebruik van zonne-energie. Niet alleen de plaatsing van zonnepanelen, maar ook het optimaal gebruik van deze energie behoort tot hun expertise.

Zonnepanelen

Duurzaam besparen: dakwerken

Naast het gebruik van duurzame energie, is het ook een goed plan om die energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. De isolatie van daken en het onderhoud van een degelijke dakstructuur draagt bij aan een duurzaam en ecologisch energieverbruik.

waarom dakisolatie plaatsen

Eco-Project: wie zijn wij?

Eco-Project werd in 2016 opgericht door zaakvoerders Reinout en David. Sinds 2006 werken we samen aan het uitbouwen van onze zaak, maar onze passie begon al vroeger.

Reinout is gebeten door techniek en is al meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor de service binnen Elektro Crabbe-Spinoy. Hij volgde opleidingen over elektriciteit en hernieuwbare energie. Nadat hij verschillende opleidingen succesvol afrondde, behaalde hij het Rescert certificaat. Hij is dus een door de overheid erkend installateur.

David is al sinds 2007 actief in de verkoop en plaatsing van zonnepanelen. Na meer dan 2500 succesvolle installaties mag hij zichzelf ondertussen een ervaren vakman noemen. Ook dakwerken behoren tot zijn interessegebied. Die passie kreeg hij van thuis uit mee. Als zoon van een dakwerker leerde hij van jongs af aan de kneepjes van het vak.

Reinout en David zijn jeugdvrienden die destijds samen hun scoutsjaren spendeerden. Hun voorliefde voor duurzame energie bracht de heren weer samen en ze besloten om samen hun schouders onder een nieuw project te zetten: Eco-Project.

Contacteer ons

052 89 50 88