Zonnepanelen Zonnepanelen icoon

Duurzame energiebronnen zijn in opmars, zeker nu de prijzen van fossiele brandstoffen de hoogte in gaan. Aardolie, aardgas en steenkool worden steeds duurder en de zon schijnt nog steeds gratis op ons neer. Zonnepanelen kopen is dan ook een slimme en duurzame oplossing. Deze onuitputtelijke bron van milieuvriendelijke energie is de ultieme manier om zelf energie op te wekken voor eigen gebruik.

Enkele goede redenen om zonnepanelen te kopen en plaatsen


Zonnepanelen kopen
en plaatsen op het dak van je woning biedt veel voordelen. Je maakt gebruik van de energie die de zon uitstraalt. Die energie wordt omgezet in elektriciteit die je dagelijks kan gebruiken in je huishouden.

 • Gratis stroom: na de initiële installatiekost geniet je van gratis stroom, iedere dag opnieuw
 • Bewust energieverbruik: je krijgt een duidelijk beeld van de stroom die je opwekt en verbruikt
 • Veilige energie: zonne-energie is een veilige energiebron
 • Lange levensduur: zonnepanelen gaan gemiddeld 25 tot 30 jaar mee!
 • Schone energie: zonne-energie is puur. Er ontstaan geen broeikasgassen of CO2
ECO-project aalst zonnepanelen

Zonnepanelen: de prijs

Zonnepanelen zijn minder duur dan vaak wordt gedacht. De prijs van de panelen is uiteraard afhankelijk van het type zonnepaneel dat je kiest. Deze verschillende types vind je onderaan deze pagina terug. Ook het aantal geplaatste panelen is van belang.

Bovendien bestaat er een relatief snelle terugverdientijd. De aankoop van zonnepanelen kan gezien worden als een investering in de toekomst. Je start met de initiële investering bij de aankoop van de panelen. Vanaf die dag geniet je van gratis energie. Het gemiddelde gezin verdient binnen 7 jaar de aankoopprijs van de panelen terug.

duurzaamheid en bedrijfsimago zonnepanelen

Samenwerking met gerenommeerde partners

Eco-Project werkt samen met betrouwbare, gerenommeerde partners voor de levering en installatie van zonnepanelen. De beste zonnepaneel merken klinken je wellicht bekend in de oren. Dan weet je dat je bij Eco-Project terecht kan voor een aankoop van kwalitatieve hoogstaande producten!

Zonnepanelen merken:

 • Q-Cells: Duitse ontwikkelaar Q-cells heeft de Tier 1-status (top kwaliteit) en komt ook naar voren als één van de meest betrouwbare panelen op PV-module betrouwbaarheidstest van PVEL. Zeer bekend in Amerika en Europa voor zijn degelijkheid.
 •  Jinko Solar: een van de grootste fabrikanten wereldwijd. Eveneens een Tier 1 fabrikant die voornamelijk gespecialiseerd is in het ontwikkelen van N-type panelen. Panelen met hoge garanties en zeer lage degradatie (na 30 jaar nog 86% van oorspronkelijk vermogen).
 • JA-Solar: een fabrikant die gekend staat voor zijn industriële zonnepanelen. Dit zijn panelen met een XL-formaat (groter dan 2 meter) die tot 500 WP per paneel kunnen opwekken.

Omvormer merken:

 • SMA: Duitse fabrikant van omvormers die gekend staat voor zijn kwaliteit en lange levendsuur.
 • SolarEdge: fabrikant van parallel geschakelde oplossingen. Interessant bij veel schaduw of méér dan twee oriëntaties.
 • Solis: een van de grootste fabrikanten van omvormers wereldwijd die kwalitatief zeer goed materiaal leveren aan een scherpe prijs. Zeer goede omvormers voor hybride oplossing in combinatie met een thuisbatterij.

Doe nu je prijs aanvraag

Contacteer ons