ECO-Project

Gelieve uw browser te updaten naar nieuwste versie voor een betere ervaring.

Over ECO-Project

ECO-Project Crabbe-Beulens is gespecialiseerd in fotovoltaïsche zonnepanelen installaties. Als leverancier en installateur zorgen wij zelf voor de plaatsing, levering, aansluiting, keuring en bijhorende administratie van volledige zonne-energie systemen.

Zaakvoerders, Reinout en David, hebben ECO-Project Crabbe-Beulens in 2016 opgestart, maar hun kennis begon al vroeger:

David is sinds 2007 actief in de verkoop en plaatsing van zonnepanelen. Hij heeft al meer dan 2500 installaties op zijn naam staan. Als zoon van een dakwerker is hij ook in z’n vaders voetstappen getreden en biedt hij ook dak- en isolatiewerken aan.

Reinout is al meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor de service binnen Elektro Crabbe-Spinoy. Gebeten door techniek volgde hij opleidingen omtrent hernieuwbare energie en behaalde zo het rescert-certificaat.

Reinout en David zijn al jarenlang goede vrienden en kennen elkaar van kindsbeen af uit de scouts. Het zonnepanelenverhaal bracht hen opnieuw bij elkaar, de opstart van een gezamenlijk bedrijf kon dan ook niet uitblijven.

Dankzij deze solide samenwerking en gezonde financiële structuur kunnen wij onze klanten niet alleen polyvalent vakmanschap bieden, maar ook crisisbestendige garanties in deze moeilijke tijden.