Lichtkoepel of dakraam plaatsen

Een lichtkoepel of dakraam plaatsen is de perfecte oplossing voor zolderruimtes die te duister zijn. Donkere zolderkamertjes zijn niet meteen de meest aangename plekken om te vertoeven. Door er een dakraam of lichtkoepel te installeren zorg je ervoor dat je zolderruimte optimaal benut kan worden. Laat het licht binnen om zo een extra leefruimte in je woning te creëren.

Dakraam plaatsen

Het plaatsen van een dakraam brengt een heleboel interessante mogelijkheden met zich mee. Eerst en vooral vergroot je de bewoonbare oppervlakte in je woning, want een zolderkamer zonder licht wordt meestal niet benut. Door een dakraam te installeren, zorg je ervoor dat de zolderkamer een aangename plek is om te verblijven.

Je hebt een heleboel mogelijkheden wanneer je ervoor kiest om een raam te installeren in het dak.

  • Kantelbaar dakvenster of Velux
  • Gesloten dakraam
  • Valraam of uitzetbaar dakraam
  • Dakraam voor platte daken
  • Lichtkoepel voor platte daken
Dakraam plaatsen

Velux dakraam plaatsen

De meeste mensen opteren voor de installatie van Velux dakramen. Dit type ramen kantelt rond een centrale as en kan daardoor makkelijk ver open gezet worden. Een Velux raam is meestal voorzien van een ventilatierooster. Daarmee kan je de kamer ventileren zonder dat het raam effectief open moet. Velux ramen zijn verder ook uitgerust met een handvat waarmee je het raam kan bedienen. Dit type raam is met voorsprong het meest gekozen dakraam in ons land. Wil jij ook een Velux dakraam laten plaatsen? Neem dan contact op met Eco-Projects. We komen graag bij je langs om jouw zolderkamer te verlichten!

Velux dakraam

Lichtkoepel plaatsen in een plat dak

Ook woningen met een plat dak kunnen voorzien worden van de nodige lichtinval. Waar de Velux ramen veelal van toepassing zijn voor hellende daken, is de lichtkoepel een ideale oplossing voor gebouwen met een plat dak. De installatie van een lichtkoepel in een plat dak zorgt voor een zee van natuurlijk licht.

Title tag: Lichtkoepel of dakraam plaatsen URL: lichtkoepel-of-dakraam-plaatsen Meta description: Een lichtkoepel of dakraam plaatsen zorgt voor een natuurlijke lichtinval. Eco-Projects installeert dakramen in zowel platte als hellende daken Lichtkoepel of dakraam plaatsen Een lichtkoepel of dakraam plaatsen is de perfecte oplossing voor zolderruimtes die te duister zijn. Donkere zolderkamertjes zijn niet meteen de meest aangename plekken om te vertoeven. Door er een dakraam of lichtkoepel te installeren zorg je ervoor dat je zolderruimte optimaal benut kan worden. Laat het licht binnen om zo een extra leefruimte in je woning te creëren. Dakraam plaatsen Het plaatsen van een dakraam brengt een heleboel interessante mogelijkheden met zich mee. Eerst en vooral vergroot je de bewoonbare oppervlakte in je woning, want een zolderkamer zonder licht wordt meestal niet benut. Door een dakraam te installeren, zorg je ervoor dat de zolderkamer een aangename plek is om te verblijven. Je hebt een heleboel mogelijkheden wanneer je ervoor kiest om een raam te installeren in het dak. • Kantelbaar dakvenster of Velux • Gesloten dakraam • Valraam of uitzetbaar dakraam • Dakraam voor platte daken • Lichtkoepel voor platte daken Velux dakraam plaatsen De meeste mensen opteren voor de installatie van Velux dakramen. Dit type ramen kantelt rond een centrale as en kan daardoor makkelijk ver open gezet worden. Een Velux raam is meestal voorzien van een ventilatierooster. Daarmee kan je de kamer ventileren zonder dat het raam effectief open moet. Velux ramen zijn verder ook uitgerust met een handvat waarmee je het raam kan bedienen. Dit type raam is met voorsprong het meest gekozen dakraam in ons land. Wil jij ook een Velux dakraam laten plaatsen? Neem dan contact op met Eco-Projects. We komen graag bij je langs om jouw zolderkamer te verlichten! Lichtkoepel plaatsen in een plat dak

Op zoek naar een vakman om een dakraam te plaatsen?

Reken op de expertise van een ervaren vakman voor de plaatsing van een dakraam of lichtkoepel in je woning. Eco-Projects is de expert die je zoekt. We hebben een jarenlange ervaring in dakwerken. We komen bij je langs om een dakraam te plaatsen, maar je kunt ook beroep doen op onze vakkennis voor het herstellen van daken en dakgoten. Wil je een dakraam plaatsen en meteen je dak isoleren om de zolderverdieping optimaal te benutten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Doe nu je prijs aanvraag

Contacteer ons