Dakgoot herstellen

Een lekkende dakgoot herstellen of vervangen, is een klus die je beter aan een ervaren vakman over kan laten. De dakgoot zorgt ervoor dat het water dat via het dak naar beneden loopt, netjes afgevoerd wordt naar de riolering of een regenput. Wanneer de dakgoot lekt, zorgt dit in de meeste gevallen voor overlast. Het water loopt tegen de gevel en zorgt daar voor de nodige problemen. Je wacht dus best niet te lang met het vervangen of herstellen van een kapotte dakgoot.

Schade aan de dakgoot herstellen

Schade die aan een dakgoot ontstaat, kan verschillende oorzaken hebben. Afhankelijk van het eigenlijke probleem is de oplossing vaak ook anders. Eco-Project helpt je bij het herstellen van je dakgoot, ongeacht de oorzaak en ongeacht het type materiaal waaruit je dakgoot bestaat.

  • Lekkage door ouderdom of slijtage
  • Dakgoot die is losgekomen
  • Lekkage door stormschade
  • Verstopping van de afvoer
  • Corrosie van zinken dakgoten
Dakgoot herstellen of vervangen

Zinken dakgoot herstellen

Bij zinken dakgoten ontstaat de lekkage of schade veelal doordat de soldeernaden versleten raken. Eco-Projects heeft ervaring met zinkwerken en zinken dakgoten. Om jouw zinken dakgoot te repareren, solderen we de beschadigde naden opnieuw en verstevigen we ze met een nieuwe laag zink. Zoek je een specialist zinkwerken om jouw zinken dakgoot te herstellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dakgoot vervangen

In veel gevallen volstaat het om de bestaande dakgoot te repareren. Maar het gebeurt geregeld dat de dakgoot echt aan vervanging toe is. Een dakgoot vervangen, doen we wanneer de schade te groot is of wanneer de dakgoot in slechte staat is. Uiteindelijk is iedere dakgoot wel een keer aan vervanging toe. Je mag ervan uitgaan dat een lekkende dakgoot vaak de voorbode is van meerdere lekken. Een dakgoot herstellen is dan ook vaak een tijdelijke oplossing.

Op zoek naar een ervaren dakwerker?

Ben je op zoek naar een ervaren dakwerker om je dakgoot te laten repareren? Eco-Projects beschikt over een ruime ervaring in dakwerken. Je kan bij ons terecht om je dakgoot te herstellen of vervangen, maar ook andere dakwerken kan je aan ons toevertrouwen. Zo komen we graag bij je langs om het dak te isoleren, je dak te herstellen of om dakramen te plaatsen in je bestaande dak!

Doe nu je prijs aanvraag

Contacteer ons